top of page

Maak kennis met Houtman Logistiek

Dé logistieke dienstverlener voor al uw regionaal transport!

Houtman Logistiek Beeldmerk.png

Houtman Logistiek is een bekende naam in Greenport regio Boskoop met een groot netwerk van klanten en kwekers. Onze chauffeurs halen dagelijks de handel op bij verschillende kwekers en vervoeren deze handel naar klanten of naar Logistiek Centrum Boskoop, waar het wordt verpakt voor regionaal of (inter-)nationaal transport.

 

 Onze missie: De handel van onze klanten elke dag zo goed én snel mogelijk van A naar B brengen!

Onze werkwijze

Wij zijn dé logistieke dienstverlener in Greenport regio Boskoop. Al jaren verzorgen wij het dagelijkse transport voor honderden kwekers en afnemers. We zien dat de markt constant in beweging is en de vraag naar snel, betaalbaar en efficiënt transport steeds groter wordt. Daarom hebben wij de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de ontwikkeling van moderne IT- en communicatiemiddelen. 

We hebben onze werkprocessen van de afgelopen jaren onder de loep genomen en knelpunten geëlimineerd. Een groot knelpunt was bijvoorbeeld het wisselen van CC-karren bij elke kweker waar wij handel ophaalden. Door karren niet direct te wisselen bij elke stop kunnen we veel sneller en efficiënter laden. De karren worden via de smartphones van onze chauffeurs direct bij het laden en lossen op saldo gezet bij ons zusterbedrijf Logistiek Centrum Boskoop. De karren die de kweker van ons tegoed heeft worden later per volle stapel kosteloos teruggebracht. Daarnaast hebben kwekers ook de mogelijkheid om karren mee te nemen bij het LCB wanneer zij daar zelf hun handel komen brengen. 

Heeft u vragen over onze dienstverlening of bent u benieuwd naar onze prijzen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop.

Onze dienstverlening

Regionaal transport

Voor al uw transport in en rondom Greenport regio Boskoop. Ligt uw locatie buiten de regio? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Fust
Registratie
FloraHolland

Wij kunnen CC-karren bij u op saldo laten zetten en u kunt karren naar ons over boeken.

ophaalservice Floraholland

Wilt u karren overboeken naar uw saldo bij FloraHolland? Dan kunnen wij de karren bij u ophalen en overboeken op uw nummer.

Brengservice Floraholland

Heeft u karren van uw saldo nodig? Wij kunnen in opdracht van u uw karren ophalen bij FloraHolland en deze bij u afzetten.

  • Welke openingstijden hanteren jullie?
    Ons kantoor is dagelijks geopend van 08:00 uur tot en met 17:00 uur. U kunt ons te allen tijde een e-mail sturen naar info@hoco.nu. Spreekt u liever een van onze collega’s persoonlijk? Dan kunt u ons bereiken via 0172 – 46 20 21 (optie 3).
  • Waar kan ik jullie tarieven terugvinden?
    Onze tarieven kunt u eenvoudig opvragen bij onze collega’s. U kunt ze bereiken via het aanvraagformulier of via 0172 – 46 20 21 (optie 3).
  • Waar kan ik de algemene voorwaarden terugvinden?
    U kunt onze algemene voorwaarden downloaden onder aan deze pagina.
bottom of page