top of page

Maak kennis met
HOCO Containerverhuur

Al ruim 25 jaar een begrip in de markt.
CC-containers bestellen? Gewoon HOCO bellen!

Hoco logo zonder achtergrond.png

Klanten bij HOCO weten precies wat ze kunnen verwachten: Snelle levering, lage kosten en natuurlijk minimale administratie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Boskoop. Vanuit Boskoop coördineren wij al onze werkzaamheden. Onze tweede locatie is gevestigd in Zundert.

 

Jaarlijks voorzien wij honderden klanten van CC-containers en platen. We maken het onze klanten makkelijk door hen drie huuropties aan te bieden; jaarhuur, winterhuur en daghuur. HOCO is geen enorme organisatie waar u dagen moet wachten op een antwoord op uw vraag. U krijgt een vast contactpersoon waar u met al uw vragen terecht kunt. Dat is wel zo makkelijk!

Onze dienstverlening

Verhuur van CC-containers en platen

De ideale oplossing wanneer u CC-containers en platen nodig hebt en niet direct een enorme investering wilt doen of vast wilt zitten aan ingewikkelde contracten.

 

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

Inkoop van
DC-containers

Heeft u DC-containers en wilt u ze verkopen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

inkoop van
CC-containers

Heeft u CC-containers en wilt u ze verkopen? Dan komen wij graag met u in contact!

 • Mijn CC-container/CC-plaat is kapot gegaan, wat nu?
  Het kan natuurlijk gebeuren dat uw CC-container of plaat kapot gaat tijdens het werken. CC-containers kunt u zonder problemen bij ons omwisselen voor een nieuwe. Voor CC-platen wordt er in veel gevallen gewerkt met een retourquotum. Of u een retourquotum heeft en hoe hoog deze daadwerkelijk is, is afhankelijk van uw contract. Voor meer informatie over uw retourquotum adviseren we u contact op te nemen met onze collega’s via het contactformulier of via 0172 – 46 20 21 (optie 3).
 • Welke openingstijden hanteren jullie?
  Ons kantoor is dagelijks geopend van 08:00 uur tot en met 17:00 uur. U kunt ons te allen tijde een e-mail sturen naar info@hoco.nu. Spreekt u liever een van onze collega’s persoonlijk? Dan kunt u ons bereiken via 0172 – 46 20 21 (optie 3).
 • Waar kan ik jullie tarieven terugvinden?
  Onze tarieven kunt u eenvoudig opvragen bij onze collega’s. U kunt ze bereiken via het aanvraagformulier of via 0172 – 46 20 21 (optie 3).
 • Hoe kan ik mijn gehuurde spullen retourneren?
  U kunt de CC-containers en CC-platen op drie manieren retourneren. De eerste optie is om de CC-containers en CC-platen zelf terug te brengen naar onze hoofdlocatie. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de spullen zelf terug te brengen, dan kunt u ons een transportopdracht geven en komen wij ze bij u ophalen. Een derde optie is om de CC-containers en CC-platen over te boeken naar ons FloraHolland nummer. Om extra kosten te voorkomen dient dit altijd vooraf besproken te worden met ons kantoor alvorens u de overboeking maakt. Ten alle tijden geldt dat CC-containers per 10 stuks gestapeld dienen te worden, waarbij er per container vier stangen tussen worden gelegd. Daarnaast dienen de CC-labels en TAG5-slotjes allemaal aan dezelfde kant te zitten. Voor het retourneren van CC-platen vragen wij u om deze per 30 stuks op een CC-container te stapelen. Wij vragen u om eventuele kapotte platen boven op de stapel te leggen.
 • Waar kan ik de algemene voorwaarden terugvinden?
  U kunt onze algemene voorwaarden downloaden onder aan deze pagina.
bottom of page