top of page

Maak kennis met Houtman Bedrijvengroep

Al jaren organiseren en optimaliseren wij een groot deel van de logistiek in de sierteeltsector in Greenport regio Boskoop en omstreken. Door de dienstverlening van onze drie zusterondernemingen te combineren, kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van logistiek en op- en overslag.

Sinds 2022 zijn wij onderdeel geworden van de Houtman Bedrijvengroep!

Onze missie, visie & focus

Onze missie is simpel: Als logistiek dienstverlener willen wij, in samenwerking met onze drie zusterbedrijven, onze klanten volledig ontzorgen op logistiek gebied.  

We vinden het belangrijk om een goede visie te hebben. De logistieke sector is altijd in beweging. Ons streven is om toonaangevend te zijn en blijven in de logistiek in Greenport regio Boskoop. De afgelopen jaren hebben we flink geïnvesteerd in de ontwikkeling van moderne IT- en communicatiemiddelen en de kennis van het personeel, waardoor we nu efficiënter en sneller kunnen werken dan andere partijen in de markt.

Om de ontwikkelingen in de markt voor te blijven, hebben we onze focus gelegd op efficiëntie, innovatie en organische groei.

Efficiëntie

We streven er naar om onze werkzaamheden zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren. Houtman Logistiek doet dat bijvoorbeeld door CC-karren niet direct te wisselen bij de kwekers maar de karren te salderen, waardoor de chauffeurs sneller en efficiënter kunnen laden. De hal van Logistiek Centrum Boskoop is dusdanig efficiënt ingericht dat de collega's hun werkproces goed en snel kunnen doorlopen aan de hand van een vaste werkwijze en HOCO Containerverhuur werkt met vaste contracten zodat klanten precies weten waar ze aan toe zijn.

Innovatie

De logistieke sector is constant in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Om de ontwikkelingen voor te blijven hebben wij de afgelopen jaren extra focus gelegd op de ontwikkeling van moderne IT- en communicatiemiddelen. Zo kunnen onze chauffeurs de opgehaalde handel ter plekke via hun smartphone registreren en is ons wagenpark voorzien van een live track & trace systeem. Ook heeft het registratiesysteem van het logistiek centrum een metamorfose ondergaan en werkt HOCO tegenwoordig met digitale contracten.

 

Organische groei

Door onze unieke manier van werken groeit de vraag naar onze dienstverlening de afgelopen jaren explosief. Jaarlijks breiden we ons team uit en voegen we nieuwe wagens toe aan ons wagenpark, zodat we al onze klanten van optimale service kunnen voorzien. We luisteren naar onze klanten, toetsen de behoeften en verbeteren onze dienstverlening continu.   

Onze Diensten

in samenwerking met onze zusterbedrijven

Op- en overslag

Logo Logistiek Centrum Boskoop

Transport

Logo Houtman Logistiek

Inkoop en verhuur
van CC-Containers

Logo HOCO Containerverhuur

Onze klanten 

Contactgegevens

Bezoekadres

Denemarkenlaan 9, Deur 17,
2391 PZ Hazerswoude-Dorp,
Nederland

Postadres

Postbus 149
2770 AC Boskoop

Info@hbgroep.nl
0172 - 46 20 21

Bedankt voor de inzending! 
We komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

bottom of page