top of page
CC-containers

De CC Containers worden veelvuldig gebruikt op veilingen, tuincentrums, bouwmarkten en in de tuin- & glasbouwsector. Het is een zeer makkelijk en eenvoudig middel om producten te stapelen en te vervoeren. De containers staan bekend om hun manoeuvreerbaarheid en zijn makkelijk te transporteren omdat ze volledig demontabel zijn.

 

De containers zijn voorzien van een thermisch verzinkt stalen frame en de platen zijn van watervast multiplex met een gegalvaniseerde metalen rand. De maatvoering van de container is 135 cm lang, 56,5 cm breed en plm. 190 cm hoog, de binnenmaten van de bodem zijn 1270x540 mm gemeten tussen de palen en het opstaande randje van de bodem. Het maximale draagvermogen van de legborden is plm. 50 kg per stuk.

 

Geschikt voor het tentoonstellen, opbergen en vervoeren van producten, de plaatafstand kan gewijzigd worden van 5 tot 180 cm, waardoor de hoogte tussen de platen aangepast kan worden aan de planten en bloemen.

CC Container 3_newlabel_HR.jpg
Huuropties

Daghuur

Wanneer u CC-containers nodig heeft voor een korte periode zoals verhuizing of beurs.

Winterhuur

CC-containers huren in de winterperiode? Dan hanteren wij een speciaal tarief. Vraag naar de voorwaarden via onderstaande knop!

Jaarhuur

Een vastgesteld aantal CC-containers jaarrond tot uw beschikking. 

Benieuwd naar onze prijzen? Neem dan contact met ons op!

bottom of page